İSTANBUL / TUZLA - Yunus Emre Ortaokulu

Nis

7 Nisan, her yıl 'Dünya Sağlık Günü' olarak kutlanmaktadır. Dünya Sağlık Örgütü ve buna bağlı toplumsal kuruluşlar sağlık sorunlarını önleme, erken saptama, koşulları iyileştirme, sağlığın nitelikli ve ulaşılabilir olması için gerekli çalışmalar yürütmektedir.

Nis

Kişisel verileri koruma günü kapsamında okulumuz öğrencilererine video izletildi. Kişisel bilgi gizliliğine dikkat çekildi.

Mrt

Temiz sınıfım projesinde haftanın en temiz sınıfı 7-İHO oldu. Sınıfımızı ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

6İ sınıfı olarak 14 Mart Dünya Pi Gününü kutladık

Mrt

Silivri Büyüksinekli köy yaşam merkezi gezisi

Mrt

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, Milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşının kabul edildiği tarih olan 12 Mart günü;  " İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü" olarak kabul edilmiştir. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri de günün anlam ve önemine ithafen program hazırladılar.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı konusu olan "Atasözleri ve Deyimlerimiz" ile ilgili öğrencilerimizin el emeklerinden oluşan maket ve resim sergimizi oluşturduk. Bütün öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte sergimizi gezip incelediler. Ayrıca okul koridorundaki "Dilimizin Zenginlikleri" panosu konuyla ilgili güncellendi.

Mrt

8/E sınıfı öğrencileri Rehberlik dersinde her hafta farklı liselerin Lgs puanları, yüzdelik dilimleri, okul kontenjanları, okul hakkında genel bilgilerden oluşan sunumlar hazırlayıp arkadaşlarına sunmaktadırlar.

EKO OKUL E-BÜLTEN

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85'inci yılında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında hazırladıkları programı sundular.

Eko Okul projesine dahil olduk