İSTANBUL / TUZLA - Yunus Emre Ortaokulu

May

Okulumuzun adını taşıyan Yunus Emre'yi  Anma programında görevli öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Şifa gençlik ve kültür merkezinde gerçekleştirdik.

May

Nis

7 Nisan, her yıl 'Dünya Sağlık Günü' olarak kutlanmaktadır. Dünya Sağlık Örgütü ve buna bağlı toplumsal kuruluşlar sağlık sorunlarını önleme, erken saptama, koşulları iyileştirme, sağlığın nitelikli ve ulaşılabilir olması için gerekli çalışmalar yürütmektedir.

Nis

Kişisel verileri koruma günü kapsamında okulumuz öğrencilererine video izletildi. Kişisel bilgi gizliliğine dikkat çekildi.

Mrt

Temiz sınıfım projesinde haftanın en temiz sınıfı 7-İHO oldu. Sınıfımızı ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

6İ sınıfı olarak 14 Mart Dünya Pi Gününü kutladık

Mrt

Silivri Büyüksinekli köy yaşam merkezi gezisi

Mrt

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, Milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşının kabul edildiği tarih olan 12 Mart günü;  " İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü" olarak kabul edilmiştir. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri de günün anlam ve önemine ithafen program hazırladılar.